RUTA BTT “EL FOLLÓ BIKE” 2013

-Ruta btt: “el folló bike 2013”

-diumenge, dia 5 de maig de 2013

-Trobada-Sortida pel desplaçament a el Folló, 6:45h. matí, al Bar Aliança de Lliçà d’Amunt

-Cal dur la bicicleta en bon estat, recanvis més habituals i esmorzar, beguda i ganyips necessaris. Al llarg del recorregut hi ha fonts.

-Sortida i dinar de germanor, preu del dinar 25 Euros. Obert a tothom.
Cal fer inscripció abans del dia 3 de maig de 2013, via e-mail:
bttconcos@hotmail.com

-Sortida de nivell Alt, ciclistes habituats, bikers “finishers” de travesses i rutes de llarga distància com:
Qualsevol ruta de Pedals del món, Aramon bike, Titan Desert, Andalucia Bike Race, Selenika, Monegros, Transmaresme, o similars…

Us convidem a portar el vostre “maillot finisher”, el dia de la sortida, que més gràcia us faci…

-Cartell d’EL FOLLÓ BIKE 2013:
CARTELL EL FOLLO BIKE 2013

-El TRACK del recorregut d’EL FOLLÓ BIKE, el trobareu al wikiloc al link:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4175593

-Descripció de la ruta “el folló bike”:

TAGAMANENT-PLA DE LA CALMA-MONTSENY-EL VILAR DE LA CASTANYA-COLL FORMIC-LA MORA-LA FIGUERA-AIGUAFREDA-TAGAMANENT.

Ruta en BTT, circular d’uns 58kms i 2.700m. de desnivell acumulats, ciclable un 98%, nivell Alt.
Amb sortida i arribada a la casa d’ El Folló, turisme rural i restaurant, a Tagamanent, ^380m..
Des d’aquí ascendirem al Turó de Tagamanent, passant per, el Seguer o Castellseguer, les Planes, collet de Sta.Maria, can Coll. Al collet de St.Martí, ^973, prenem la pista principal de la Calma ascendint cap a Bellver, l’Agustí fins Pedres Blanques, on ens desviem a la dreta direcció al Puig Drau i seguim per pista fins al collet de la Ventosa, ^1.203m..
Iniciem el descens direcció al poble de Montseny, passant per, el Molar de Dalt i Casanova del Molar.
Arribats al fons de la vall, atravessem el riu pel pont i remuntem a l’esquerra la pista asfaltada fins a trobar una pista que marxa a l’esquerra amb marques del GR.
Les seguim fins a l’església de St. Martí del Montseny, on farem un corriol a peu. A partir de St. Martí torna a ser tot ciclable. Ens dirigim al Molí de l’Adrobau, el Vilar de la Castanya i on més endavant deixem el GR. i continuem enfilant per pista direcció al Coll Formic, ^1144m.
Situats al restaurant, agafem la pista principal a l’esquerra direcció al Pla de la Calma, remuntant, Pla de l’Ase mort,^1.205m., i al Pla de Bassau, girem per la pista a la dreta.
En descens trobem la Caseta, l’ermita St. Cebrià, i la Mora, ^950m. Aquí flanquegem a l’esquerra per pista cap a la carena de la Perera, i continuem descendint cap a la Figuera, l’ermita de St. Isidre, els Dos turons fins a la riera del Pujol.
Al final de la pista girem a l’esquerra, direcció Aiguafreda. Arribats al poble ens dirigim a la riera d’Avenco, i remuntem el riu pel marge esquerra direcció al camping, i a la segona pista a la dreta, ens enfilem per pista principal, com a referència senyals del GR, i sense deixar la pista, ens dirigim a El Cruells per després seguir per la Baga de Vilardebó, on conectarem per baixar per l’asfalt, que ve del turó. Abans d’arribar al final de la pista asfaltada ens desviarem a l’esquerra cap al poble de Tagamanent, per remuntar a El Folló.

Us hi esperem,
Apunteu-vos-hi!!!

Salut i Pedals…
Lliçà d’Amunt, primavera del 2013

Leave a Reply

*