INFORMACIÓ ALS SOCIS-ES

-Benvolgut-da soci-a,

La Junta Directiva del Club  us desitja a tothom, que passeu unes  Bones Festes Nadalenques i que tingueu un Bon Any 2010.

Enguany hi ha hagut eleccions a la presidència i altres càrrecs del Club, sortint-ne guanyadora  l’ única candidatura presentada . Aquesta Junta  representarà el Club els pròxims 6 anys, formada pels següents socis-es:

President :          Jaume Pi Canadell

Vice-president:   David Roca

Secretari:            Oscar Caballero

Tresorer:             Josep Vidal

Vocals:                Joan Cros,  Francesc Padró,  Francesc Puig,  Antonio Ortega,  Anna Aguado,

Alex Segura,  Josep Barnils,   Andreu Padró  i   Miquel Canadell.


Us anunciem i adjuntem les  següents informacions referents al Club:

1.- Adjuntem el Calendari d’Activitats 2010 del club, amb la programació de l’any.

El Calendari de Trobades amb Bicicleta de Muntanya 2010, que publica el Consorci de Turisme d’Osona, el  trobareu penjat pròximament en el blog del club.

2.-La gestió de cobrament de quotes socis-es del club de l’any 2010, es realitzarà durant la primera quinzena de març. Els preus de les quotes són els mateixos de l’any passat:

Juvenil   (de 8 a 16 anys):  10 Euros ;    Adult-a   ( de 16 a 65 anys): 20 Euros

Familiar  (pares i fills menors):  30 Euros ;    Honorari   (+65 anys)          :  Gratuït

-IMPORTANT: Si hi ha algun soci-a que es vol donar de baixa o que hagi variat alguna de les seves dades, adreça, telèfon, domiciliació bancària, etc… que ho comuniqui (via e-mail  bttconcos@hotmail.com , correspondència, trucada, etc..) abans del cobrament de les quotes. Gràcies.

3.- Al web de la Federació Catalana de Ciclisme, www.ciclisme.cat , hi ha la relació de preus i modalitats de llicències que es poden tramitar. El club, fins a finals del mes de febrer,  recollirà les dades i  els imports de les llicències, dels socis-es interessats-des en la tramitació d’aquestes.

-Els socis-es menors poden disposar d’una pòlissa d’assegurança per a la pràctica del ciclisme molt econòmica. Necessitem per a la seva tramitació, fotocòpia de la targeta del CATSALUT amb el corresponent nº. El termini de tramitació d’aquest servei, és a finals de març.

4.-Com ja sabeu, disposem d’un blog, www.bttconcos.com , on hi ha penjada tota la informació referent al club. Visiteu-la de tant en tant.

5.- La Junta convoca a tots els socis-es a l’ Assemblea General Ordinària del Club, pel dimecres, dia 27 de gener de 2010. En primera convocatòria a les 21:00h.,  i a les 21:30h. en segona convocatòria,  a la sala d’actes del Pavelló Municipal d’Esports de Lliçà d’Amunt,  amb el següent,

Ordre del dia:

1.Recompte dels membres assistents.

2. Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea anterior.

3. Memòria d’activitats de la temporada 2009.

4. Informe econòmic 2009.

5. Pressupost 2010.

6. Pla General d’actuació.

7. Propostes de la Junta Directiva i dels socis.

8. Torn obert de paraules.

Esperant la vostra participació, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos atentament,

Jaume Pi Canadell

President BTT. LL.  A. CONCOS

Lliçà d’Amunt, 22 de desembre de 2010

Leave a Reply

*