22a. PASSEJADA POPULAR AMB BTT 2013

22a. PASSEJADA POPULAR AMB BTT PER LA VALL DEL TENES 2013

Un cop més, des del club BTT LLIÇÀ D’AMUNT CONCOS, us volem agraïr a tots els bikers, que heu participat a LA PASSEJADA. Moltes Gràcies.

La participació ha estat de 460 bikers, 167 heu fet el recorregut llarg i 293 el curt, tot i l’anunci de previssió de pluja pel diumenge de La PASSEJADA, i que per sort el temps ens va respectar.

Enguany, les precipitacions de pluja, de finals d’agost i principis de setembre, dues en concret, vàren malmetre els corriols i pistes forestals, sobretot del recorregut llarg a la zona de Palaudàries a Lliçà d’Amunt, i en el cas del curt a la zona del Bonaire a Sta. Eulàlia de Ronçana, amb algun pas de torrent i corriols boscosos, tot i així es vàren buscar solucions i creiem que els participants ho vàren poder gaudir.

Agraïr com sempre el suport donat a LA PASSEJADA, per part del Cos dels Mossos d’Esquadra, de les Policies Locals dels pobles de Lliçà d’Amunt, Sta. Eulàlia de Ronçana, de Caldes de Montbui, i de Bigues i Riells, i sobretot donar moltíssimes gràcies, al magnífic Cos de Protecció Civil de Lliçà d’Amunt, que cada cop, es supera, en les tasques pel bon funcionament de la Passejada.

En aquest llistat d’agraïments volem donar també les gràcies, a les cases comercials que com cada any, fan l’esforç de col.laborar amb els obsequis que us oferim, i en tasques de difussió, de col.laboració en fer-la realitat, i en la participació pròpiament dita.

I per últim agraïr als socis-es  i  amics-gues que  col.laboren per fer-la realitat.

A tothom, unes sinceres MOLTES GRÀCIES…

Us adjuntem el llistat dels temps emprats dels bikers participants a LA PASSEJADA, itinerari LLARG i CURT.

Enguany, el nostre soci ALBERT PLA, va captar quatre instantànees de diferents moments de LA PASSEJADA, a veure si us hi veieu….

AGRAÏTS, US DESITGEM SALUT I PEDALS A TOTS….FINS L’ANY VINENT…

 

 

Leave a Reply

*