Archive for marzo, 2013

SORTIDA DE CLUB 2013

Martes, marzo 26th, 2013

RUTES PEL CANAL D’URGELL- LA QUARTA SÈQUIA I ELS NOU SALTS

Pel diumenge 14 d’abril de 2013, hem preparat la sortida de club, que enguany cicla per la terra ferma, a les Garrigues.

Realitzarem una volta circular amb sortida i arribada a Juneda passant per la capital, Les Borges Blanques, resseguint la 4a. sèquia i els nou salts del canal d’Urgell, i en acabat farem un dinar de germanor a l’Hostal-Restaurant La Placeta, a Arbeca.

El recorregut es d’uns 22 kms. i uns 50mts. de desnivell. Molt planera i pista bona apte per a tothom. Ruta que es pot realitzar a peu i en bicicleta.

A tots els interessats-ades, us adjuntem informació de la ruta, tríptics publicats pel consell comarcal de les garrigues, i també un cartell que hem preparat des del club.

Cal que ens envieu un e-mail a l’adreça del club, bttconcos@hotmail.com, confirmant assistència, nom i cognoms dels assistents, i també el menú a escollir del dinar que trobareu en el cartell adjuntat.

Us hi esperem!

Salut i pedals a tothom

Club BTT Lliçà d’Amunt Concos

ADJUNTEM LA SEGÜENT INFORMACIÓ:

-Cartell de la sortida de club 2013.
SORTIDA CLUB 2013

-tríptics explicatius de la sortida publicats pel Consell Comarcal de les Garrigues.

Fitxa05_4aSequia-NouSalts

ruta_canal

CALENDARI D’ACTIVITATS DEL CLUB 2013

Viernes, marzo 22nd, 2013

Us adjuntem el tríptic del Calendari d’Activitats del Club programades pel 2013.

-PORTADA

CALENDARI ACTIVITATS 2013 PORTADA

-PROGRAMA DE SORTIDES I ACTIVITATS 2013

CALENDARI ACTIVITATS 2013 BTT CONCOS

Us hi esperem!

Salut i pedals.

INFORMACIÓ SOCIS-ES DEL CLUB 2013

Viernes, marzo 22nd, 2013

-Benvolgut-da soci-a,

La Junta Directiva aprofita l’avinentesa per desitjar-vos un bon any 2013, i alhora anunciar-vos les següents informacions :

1.- Avancem una sèrie d’Activitats del calendari del club programades durant l’any 2013. Altres sortides i activitats les trobareu penjades al blog del club.

2.-La gestió de cobrament de quotes socis-es del club de l’any 2013, es realitzarà durant la primera quinzena del mes d’abril. Els preus de les quotes són els mateixos de l’any passat:
Juvenil (de 8 a 16 anys): 10 Euros
Adult-a ( de 16 a 65 anys): 20 Euros
Familiar (pares i fills menors): 30 Euros
Honorari (+65 anys) : Gratuït

-IMPORTANT: Si hi ha algun soci-a que es vol donar de baixa o que hagi variat alguna de les seves dades, adreça, telèfon, domiciliació bancària, etc… que ho comuniqui (via e-mail bttconcos@hotmail.com , correspondència, trucada, etc..) abans del cobrament de les quotes. Gràcies.

3.- Al web de la Federació Catalana de Ciclisme, www.ciclisme.cat, hi ha la relació de preus i modalitats de llicències que es poden tramitar. Si esteu interessats en la llicència per aquest any poseu-vos en contacte amb el club que us la tramitarem.

4.-El mes de Novembre de 2012, socis del club, que practiquen duatlons i triatlons, han proposat i gestionat l’afiliació a la Federació Catalana de Triatló.
Així, doncs, a partir d´aquest any 2013, el Club ha ampliat les seves activitats esportives, donant-se d’alta a la Federació Catalana de Triatló, oferint als socis-es els serveis i activitats de l’esmentada Federació.

5.- La Junta convoca a tots els socis-es a l’ Assemblea General Ordinària del Club, pel dijous, dia 25 d’abril de 2013. En primera convocatòria a les 21:00h., i a les 21:30h. en segona convocatòria, a la sala del Bar de l’Ateneu l’Aliança, amb el següent ordre del dia:

1. Recompte dels membres assistents
2. Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea anterior
3. Memòria d’activitats de la temporada 2012
4. Informe econòmic 2012
5. Pressupost 2013
6. Pla General d’actuació;
7. Propostes de la Junta Directiva i dels socis
8. Torn obert de paraules.

Esperant la vostra participació, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos atentament,

Jaume Pi Canadell
President
CLUB B.T.T. LLiçà d’Amunt CONCOS
Lliçà d’Amunt, 21 de març de 2013

SECCIÓ TRIATLÓ del CLUB

Jueves, marzo 21st, 2013

El passat mes de Novembre, per iniciativa d’uns socis que tenen ganes de competir en proves de duatló i de triatló, s’ha creat aquesta SECCIÓ DE TRIATLÓ del Club que està inscrita des del 19 de Novembre de 2012, a la Federació Catalana de Triatló.

L’estrena de competir com a club va ser a la duatló de l’Ametlla, una prova de les més dures del calendari d’aquesta especialitat.

A tots els socis i socies amb la afiliació a la Federació Catalana de Triatló, ampliem el ventall d’activitats esportives del Club.

Per qualsevol informació al respecte, no dubteu a consultar-ho, en Xavi Àlvarez i en Francesc Padró (Tenda Bicicletes T-BIKES), estant al capdevant d’aquesta nova aventura.

La Junta
Club BTT Lliçà d’Amunt Concos

(Club afiliat a la Federació Catalana de Ciclisme i a la Federació Catalana de Triatló)