Archive for abril, 2011

Calendari de sortides programades 2011

Lunes, abril 25th, 2011

-Adjuntem el calendari de sortides 2011 del club BTT Lliçà d’Amunt Concos:

Calendari -sortides-2011

Us hi esperem!

Bona pedalada a tothom…

La Junta

Carta adreçada als socis-es i interessats-ades del club 2011

Lunes, abril 25th, 2011

-Benvolgut-da soci-a,

La Junta Directiva aprofita l’avinentesa per desitjar-vos un bon any 2011, ja que enguany celebrem els 10 anys de la seva fundació, i alhora anunciar-vos les següents informacions :

1.- Avancem el Calendari d’Activitats més importants del club programades durant l’any 2011. Altres sortides i activitats les trobareu penjades al blog del club.

2.-La gestió de cobrament de quotes socis-es del club de l’any 2011, es realitzarà durant aquest mes d’abril. Els preus de les quotes són els mateixos de l’any passat:

Juvenil   (de 8 a 16 anys): 10 Euros ;  Adult-a   ( de 16 a 65 anys): 20 Euros

Familiar  (pares i fills menors): 30 Euros;  Honorari   (+65 anys)          :  Gratuït

-IMPORTANT: Si hi ha algun soci-a que es vol donar de baixa o que hagi variat alguna de les seves dades, adreça, telèfon, domiciliació bancària, etc… que ho comuniqui (via e-mail  bttconcos@hotmail.com , correspondència, trucada, etc..) abans del cobrament de les quotes. Gràcies.

3.- Al web de la Federació Catalana de Ciclisme, www.ciclisme.cat, hi ha la relació de preus i modalitats de llicències que es poden tramitar. Si esteu interessats en la llicència per aquest any poseu-vos en contacte amb el club que us la tramitarem.

4.-Durant aquest mes d’abril, a tots els/les socis-es que necessiteu equipament del club, tant d’hivern com d’estiu, ara es el moment. Feu-ho saber a algun membre de la Junta Directiva, ja que no tornarem a demanar equipament  a Inverse fins d’aquí un parell d’anys.

5.-Com ja sabeu, disposem d’un blog, www.bttconcos.com , on hi ha penjada tota la informació referent al club. Visiteu-la de tant en tant.

6.- La Junta convoca a tots els socis-es a l’ Assemblea General Ordinària del Club, pel dijous, dia 28 d’abril de 2011. En primera convocatòria a les 21:00h.,  i a les 21:30h. en segona convocatòria,  a la sala del Bar de l’Ateneu l’Aliança,  amb el següent ordre del dia:

1.Recompte dels membres assistents ; 2. Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea anterior; 3. Memòria d’activitats de la temporada 2010; 4. Informe econòmic 2010; 5. Pressupost 2011. 6. Pla General d’actuació;

7. Propostes de la Junta Directiva i dels socis; 8. Torn obert de paraules.

Esperant la vostra participació, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos atentament,

Jaume Pi Canadell

President BTT. LL.  A. CONCOS

Lliçà d’Amunt, 7 d’abril de 2011