19a. PASSEJADA POPULAR AMB BTT’2010

La 19a. Passejada Popular amb BTT’ 2010, és realitzà el dia 19 de setembre de 2010, amb participació de 310 ciclistes.

Formaven la Passejada,  2 recorreguts, un de llarg de 32 kms. aprox., i 800 m. de desnivell; i  un de curt, amb 15kms. i  150 m. de desnivell.

El bon dia realitzat durant la Passejada, va fer que els 300 i escatx participants, disfrutessin de dos magnífics recorreguts preparats, tot, i les fortes pluges del divendres, que per sort, dissabte, el dia és va aguantar, i va permetre que els recorreguts és trobessin en bon estat.

Pel que fa al recorregut llarg,  amb sortida del Pinar de la Riera, és dirigia a la carretera de Granollers a Lliçà, passant pel c/. Doctor Bonet, i enfilava carrer Major passant pel costat de la Sagrera, direcció can Carreres, per anar a buscar el paradís “biker” lliçanenc per excel.lència,  els bosc de Palaudàries, lloc amenaçat per la traça del projecte de construcció del 4art. Cinturó, dit ara Ronda del Vallès, l’organització hi va dissenyar un  acurat recorregut de pujades i baixades per pistes i corriols magnífic, donant un caràcter dur i tècnic a la prova. De retorn al poble, encara esperava la pujada de can Roget, que enduria encara més la passejada.

Aquest recorregut el club l’havia preparat per la Marató del campionat d’Espanya cel.lebrat el mes de Juny de 2010, on els participants l’havien de realitzar dues vegades. Degut al seu interés, el club va creure convenient donar-lo a conèixer a tots els bikers participants.

Pel que fa al recorregut curt enguany, tornava al solcar el Pla lliçanenc del riu Tenes, sortint del Pinar de la Riera direcció al poble veí de Santa Eulàlia de Ronçana, fins al Camping l’Esplanada, i de retorn cap al Pinar de la Riera. Bones pistes i bons corriols trobaren els participant ciclistes que optaren pel recurregut esmentat. Algun tram  preparat a prop del riu tenes, és va tenir que variar degut al fang acumulat de les pluges realitzades el divendres anterior.

Des de l’organització us donem les gràcies a tots els participants i  col.laboradors en general, per la vostra fidelitat, i us convoquem a la propera passejada popular en BTT 2011, que serà la VINTENA.

Us hi esperem… que tingueu bones pedalades, fins aviat.

COMISSIÓ ORGANITZACIÓ PASSEJADA BTT CONCOS

-Adjuntem un video de la sortida de la Passejada curta 2010 i fotografies de l’esmentada passejada  per què aneu fent gust de pedal…

Video Passejada 2010 Bttconcos Sortida Curta

Leave a Reply

*